Nytt år – ny integrationsmotor?

Efter årsskiftet nu har vi satsat på en rejäl uppgradering på vår arbetsplats. Det är något som vi länge pratat om, men det har tagit sin tid att både hitta någonting som funkar för oss och hitta någon som kunde hjälpa oss. Det är ju så att i takt med att digitaliseringen ökar, måste man ha de rätta verktygen för att hänga med i utvecklingen. Extra viktigt kändes det för oss som e-handelsföretag som hanterar väldigt mycket kundinformation och olika projekt bland annat.

Vi slipper manuella överföringar och onödigt långa arbetsflöden

Vi kom i alla fall fram till att det som verkar passa oss allra bäst är en integrationsmotor. Det den kommer göra för oss är att fungera som en sammankoppling mellan alla våra system som vi dagligen arbetar i, vilket kommer göra att vi slipper en massa manuell överföring, onödigt långa arbetsflöden, automatisering inom flera arbetsområden och dessutom öppna dörrarna för en mängd nya lösningar och system för oss att arbeta i framöver. Det är något som gör det enkelt att växa i helt enkelt.

En integrationsmotor möjliggör arbete mellan olika avdelningar och informationskällor

Vi har precis fått vår integrationsmotor på plats, men hittills verkar det fungera riktigt, riktigt bra. Nästa steg för min del blir att med hjälp av detta försöka att automatisera vissa informationsflöden. Att kunna hitta all information och arbeta enkelt mellan avdelningar och olika informationskällor känns som ett stort steg i rätt riktigt mot att effektivisera vårt dagliga arbete och det känns så spännande att äntligen ha fått detta på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: kyn