Sushidröm i Barcelona

För några år sedan var jag i Barcelona med min då nuvarande pojkvän, en sån underbar semester där vi varje dag lyckades hitta såna smultronställen med magisk mat! Och en dag när vi var på väg in mot centrala Barcelona så stannade vi på ett sushiställen som låg på vägen. Bör tilläggas att vi bodde en bit ifrån centrum så vi gick förbi flera restauranger men detta ställe lockade oss lite extra, vet inte vad det var som gjorde det men det var ödet. För den sushirestaurangen hade den mest otroliga sushi jag ätit i mitt liv. Min mun vattnas bara jag tänker på det.

En frö hade såtts

På grund av denna goda middag blev jag besatt av sushi, innan hade jag inte varit världens största fan men nu ville jag äta sushi varje vecka. Har ännu inte lyckats hitta en restaurang som håller samma mått som restaurangen i Barcelona men det har ändå varit gott. Och för att utveckla mitt intresse ännu mer så har jag bestämt mig för att gå en kurs ‘lär dig laga egen sushi’, jag är så taggad på detta!

Hitta rätt kurs

Jag googlade ‘lär dig laga egen sushi’ och hittade massvis med olika kurser. Även vissa kurser som hade tillfällen anpassat till tex möhippor, tjejmiddag, julfest, afterwork osv, vilket jag tyckte lät så kul. Så min plan är att samla ihop några av mina närmsta kompisar och boka ett sånt här tillfälle för en afterwork. Det är ju roligare att lära sig något nytt när man är med sina kompisar tycker jag, skapa nya minnen och lära sig nya färdigheter tillsammans! Sen behövde man inte bekymra sig för olika allergener eller preferenser för den kursen jag hittade ‘lär dig laga egen sushi’ så kunde den anpassas, om man var vegan eller vegetarian. Vilket flertalet av mina kompisar är, så det känns väldigt tryggt och modernt! Ska bli så kul!