Jakten på den perfekta arbetsjackan

Jag som är verksam inom hantverkarbranschen upplever varje år att jag har haft svårt för att hitta bra arbetskläder som tål både regn och vind och alla andra väderförhållanden vi har under den här tiden på året. Man vill ha en jacka som både håller värmen, stänger ute vatten och vind samtidigt som plagget skall andas bra för att man inte skall bli helt genomsvettig så fort man rör sig. Förhöjd synlighet är även nånting jag efterfrågar men oftast får man välja bort det ena för att få det andra. Jag har testat många arbetskläder genom åren men fortfarande inte hittat min personliga favorit helt enkelt.

Funktionella och snygga arbetsjackor från Lbrador

Jag har dock faktiskt blivit tipsad om en jacka från hemsidan https://www.lbrador.com/sv-se/produkter/jackor/ som skall vara riktigt bra och uppfylla alla de behov och krav man har, enligt min kollega. Jag har spanat igenom hemsidan och det känns faktiskt som att jag äntligen kan ha hittat någonting för mig. Det finns ett brett utbud med jackor framtagna efter mer specifika yrken och även mer generella. Jag skymtade även plagg med förhöjd synlighet vilket är riktigt bra att ha. Dessutom är arbetsjackorna väldigt snygga vilket ju är en liten bonus i sig.

Hantverkare involverade i företagets framtagande process av sina arbetskläder

Förutom att dessa jackor verkar hålla hög standard vad gäller både funktion och utseende, är de även väldigt praktiskt rustade med bra fickor och andra finesser som är nödvändiga att ha under en typisk arbetsdag. Kanske beror detta på att företaget tagit fram sina arbetskläder genom att involvera oss som faktiskt kommer att bära dom i sin framtagande process. Jag ser väldigt mycket fram emot att få hem och testa min nya arbetsjacka och återkomma med en ärlig recension och utvärdering när vintern går mot sitt slut.