Skönhetsklinik i Borås

Hur tar jag reda på om det finns en riktigt bra skönhetsklinik i Borås när jag är helt nyinflyttad? Asså jag ser ju vad folk skriver och ger för recensioner men hur ska jag kunna lita på att dom stämmer när jag inte känner till någon eller något i hela Borås? Jag har alltid gått hos samma hudterapeut och hon vet exakt vad jag förväntar mig av hennes behandlingar, vare sig det är botox, PRP injektioner, ansiktsbehandlingar eller fillers. Hon vet också hur mycket hon ska fylla i med till exempel botox för att det ska bli snyggt. Det värsta jag vet är när det blir för mycket botox och du blir helt sned i fejset.

Trovärdig skönhetsklinik

För mig är det superviktigt att gå till en mycket trovärdig skönhetsklinik men alla har ju olika erfarenheter och är ute efter olika saker så jag vet inte vem jag ska kunna lita på av alla dessa olika skönhetskliniker i Borås. För att vara en sådan liten stad finns det förvånansvärt många skönhetskliniker och den ena verkar vara bättre än den andra, om man ska tro på alla recensioner som är gjorda på nätet. Det är säkert hälften av deras egna bekantskapskrets som har gått in och recenserat. Eller så är dom jäkligt duktiga i Borås, vem vet?

Skönhetsklinik med bra rykte

Jag har lagt ut en fråga om vilken skönhetsklinik i Borås som är den absolut bästa och fått en del svar som jag måste utvärdera. En av mina ganska nya väninnor tipsade mig om att gå med i en grupp på Facebook som heter något i stil med ”Borås brudar” eller ”Boråsbrudarna”, jag vet inte men det kan inte vara så svårt att hitta den gruppen. Där diskuteras det tydligen mycket om skönhetsingrepp och annat så det kan nog vara rätt grupp att gå med i, den som lever får se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 8pk