Radiostyrda bilar

Radiostyrda bilar är bland det bästa jag vet! Det är en hobby som jag har haft sedan jag var riktigt liten och som lever kvar fortfarande fast kanske på en lite mer seriös nivå. Jag minns hur fantastiskt det var när jag fick min första radiostyrda bil av mina föräldrar när jag var liten. Det var allt jag hade önskat mig den där julaftonen, och inget annat jag fick betydde särskilt mycket. Det var den radiostyrda bilen som jag sett högst upp på hyllan i leksaksaffären, exakt den bilen som jag ville ha och som jag sedan hade drömt om i flera månader till julafton äntligen kom.

Radiostyrda bilar – en hobby

När jag var liten var det bara kul att köra runt med mina radiostyrda bilar och ibland försökte jag mig på att bygga någon slags bana som jag kunde styra runt bilen genom. Men det var nästan lika kul att bara få köra den fram och tillbaka på asfalten utanför vårt hus. Den gick fort och bra och var ganska lättstyrd. Genom åren har jag haft ett tjugotal olika radiobilar, bara som leksaker och det tog några år efter att jag slutat grundskolan som jag köpte min första lite mer avancerade radiostyrda bil.

Att tävla med radiostyrd bil

Jag började att söka mig till likasinnade för att få ut mer av min körning och upptäckte att det faktiskt fanns många andra som jag själv, som älskade radiostyrda bilar. Det blev för mig på en helt annan nivå än tidigare när det bara varit en leksak. Nu började jag att träna på riktiga uppbyggda banor enbart för radiostyrda bilar. Efter några veckors träning på vår ”hemmabana” så körde jag min första tävling och därefter var jag helt såld. Så nu har jag kört radiostyrda bilar på ”proffsnivå” och tävlat i nästan femton år och det är lika kul fortfarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: vxe