Så mycket mer hos kondomvaruhuset än bara kondomer

Visste ni att kondomvaruhuset säljer så mycket mer än just kondomer? Det är ju känt att de har ett riktigt brett utbud av kondomer i alla möjliga storlekar och färger. Det finns även de som kommer med en struktur som bland annat knottror och räfflor, samt kondomer i trevliga smaker att välja mellan. Men det finns så mycket mer att välja mellan i deras sortiment. Du kan hitta alltifrån massageoljor och glidmedel till olika sorters kosttillskott och massa, massa mer.

En vibrator, en sexig klänning och lite erotiska spel

Det var vid min senaste beställning därifrån som jag upptäckte just detta. Jag har alltid varit så fokuserad på att det är kondomer jag skall beställa så jag har missat allt annat man kan köpa på deras hemsida. Jag passade faktiskt på att köpa mig en vibrator, en sexig klänning och lite erotiska spel i form av ett kortspel och tärningsspel. Detta tyckte jag vart så roligt och jag satt riktigt länge och klickade runt bara för att spana in allt kul dom faktiskt har på sin hemsida. Som sagt, jag hade ingen aning om hur mycket olika saker de faktiskt erbjuder.

Olika sorters hemmatester

Något jag också såg att dom säljer är hemmatester. Både graviditetstest ägglossningstest och tester för olika könssjukdomar. Det sistnämnda är ju kanske lite extra viktigt och bra att man så smidigt kan kolla sig själv för olika könssjukdomar. Det kan ju kännas lite olustigt många gånger att gå till en vårdcentral för att kolla detta så jag tycker det är riktigt bra att kondomvaruhuset erbjuder ett så pass diskret och smidigt sätt att kunna kolla detta på egen hand, utan någon annans närvaro. Missa inte att spana in hela utbudet hos kondomvaruhuset nästa gång du är inne på deras hemsida, det finns så mycket mer där än vad man tror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: hs1