Allt du behöver veta om bromsbackar

När man köper en husvagn, kanske en båttrailer eller något annat liknande för att transportera något så är det viktigt att man kan köra säkert. Jag och min farfar äger tillsammans en trailer till båt just för att vi har varsin stående hemma på våra gårdar. Vi bor bara knappa 500 meter bort från varandra vilket gör det enkelt att låna den av varandra och ska jag vara ärlig så är det ju jag som använder den mest eftersom vi spenderar mycket tid på sjön på somrarna. En bromsback från Valeryd har varit vår räddning under många herrans år eftersom det är den som gör att trailern kan klara av extrem belastning.

Men vad gör då egentligen en bromsback?

Jo, en bromsback ser till att när du använder din släpvagn eller trailer av något slag så är det den egna vikten som gör att man kan bromsa säkert. En bromsback från Valeryd har dessutom introducerat en unik teknik som kallas för Rib Design men även något som kallas för Positive Technology för bromsbackar. Detta är nya innovationer som verkligen tar forskningen på detta framåt och som verkligen gör att Valeryd har marknadens bästa garanti till släp och husvagn.

Det som är toppen med en bromsback från Valeryd är dessutom att dem har en enkel hemsida att besöka där du kan hitta precis dem delarna du behöver. Bromsbackarna finns under kategorin produkter, vidare till axel och hjulbroms, hjulbroms och till sist till bromsback. Här kan du ta del av det breda sortimentet och kika runt för att hitta vad just du behöver till den trailern du har. Det är dessutom stor möjlighet att du får hjälp av någon på Valeryd som kommer gör att du är supernöjd med hela köpupplevelsen av bromsbacken, det vill jag lova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 679