Sommarsemester i campingtält

Det har ju varit inne att hemestra de senaste åren på grund av pandemin. Nu har det ju börjat rätta sig till, men vi är många som fortsätter semestra i Sverige. Vi stannade hemomkring förra sommaren, men nästa sommar tänkte vi att vi skulle ut på en liten campingsemester. Men med vår lilla budget så får det bli en semester i tält. Så nu ska vi köpa ett rejält campingtält. Inget sånt där litet fjälltält där man får krypa in och ut, utan ett rejält tält där vi kan sova hela familjen + att vi kan sitta i förtältet och äta och mysa om det regnar.

Både jag och min sambo har tältat mycket när vi var små, men nu var det många år sedan. Och när vi tältade med våra familjer hade ju vi inte koll på så mycket. Nu är det vår tur att ta ansvar och se till att semestern blir så bra som möjligt.

Saker att göra på campingsemestern

När man ska ut och campa med barnen så gäller det att det finns kul grejer att syssla med under semestern. Det behöver inte vara så avancerade saker för våra barn, men något kul måste hända varje dag. Det kan handla om bad både i sjöar, havet och i poolen. Sen är ju upplevelser alltid kul. Det kan vara allt från en djurpark eller ett nöjesfält till en skogspromenad när vi letar efter kottar eller stenar.

Om jag känner barnen rätt kommer det också att vara kul att bara vara i campingtältet och lyssna på musik, kolla på film på paddan eller läsa en bok.

Sen ska det ju finnas nåt för mig och sambon att göra också. Vi läser också gärna böcker eller lyssnar på någon podd eller ljudbok. Ett glas vin i lugn och ro när barnen har lagt sig är också fint. Vi har inte så stora krav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 4tr